شناسایی ۱۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد.

دکتر جهانپور اظهار داشت: با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۰۰۲۹ نفر رسید.

وی در ادامه گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند
به گفته وی تا کنون ۴۳۵۷ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند و خوشبختانه روند بهبود یافتگان سرعت بالایی گرفته و تا کنون ۴۱۹۴۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند.

دکتر جهانپور گفت: ۳۹۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی افزود:تا کنون ۲۵۱ هزار و ۷۰۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است

همچنین سخنگوی ستاد مدیریت کرونا  دانشگاه نیز اعلام کرد: تعداد مبتلایان به کرونا در استان کرمانشاه به ۴۸۹ نفر رسید و تعداد فوت شدگان نیز همان ۴۴ نفر می باشد.

دکتر شکیبا گفت:از مجموع تعداد مبتلایان استان ۳۱۲ نفر جزو بیماران بستری بوده و ۱۷۷ نیز جزو بیماران سرپایی می باشند که به عنوان نقطه عطفی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بشمار می رود.

وی افزود:از ابتدای شیوع ویروس کرونا به استان تا امروز ۱۶۷۱ نفر بستری شدند که از این تعداد ۱۴۷۶ نفر ترخیص شده و ۱۵۱ نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان های استان بستری می باشند.

وی گفت:در حال حاضر خیابان ها شلوغ شده و این مسئله به چالش جدی برای نظام سلامت و مردم تبدیل شده است.