آزمایش 4238 نمونه در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو گفت: در سال 98 آزمایش 4238 نمونه دریافتی اعم از مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شده است.

دکتر مجید محمودی ضمن تبریک سی ام فروردین ماه، زادروز حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه عنوان کرد: آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه دارای پنج بخش شیمی، میکروبی، دارویی، آنالیز دستگاهی و بافت شناسی می باشد.

وی افزود: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا اکنون این آزمایشگاه 200 نمونه از مواد اولیه و محصول نهایی از محلول های ضدعفونی کننده دست و سطوح را که از طریق مدیریت های مختلف معاونت و یا ارگان های ذی ربط از سطح عرضه جمع آوری شده بود مورد آزمایش قرار داده و نتایج را جهت پیگیری به مراجع ذی صلاح ارجاع داده است.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو کرمانشاه خاطرنشان ساخت: براساس گزارشها و مستندات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جزء اولین دانشگاههای پیشرو در زمینه کنترل و آزمایش محلول های ضدعفونی دست و سطوح در زمان آغاز شیوع کرونا بوده است.