۵۶ اقامتگاه ویژه پزشکان در استان کرمانشاه در حال ساخت است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: ۵۶ اقامتگاه ویژه پزشکان در شهرستان‌های قصرشیرین، پاوه، سنقر و کلیایی، هرسین، جوانرود، گیلانغرب، ثلاث و باباجانی، صحنه، سرپل ‌ذهاب و کنگاور در حال ساخت است.

دکتر فریبرز ایمانی روز جمعه به ایرنا افزود: پیش بینی می شود تا چندماه آینده ۳۰ تا ۴۰ واحد از این ۵۶ واحد تکمیل شود.

او گفت: همچنین پروژه خوابگاه پردیس با ظرفیت ۴۰۰ نفر ویژه دانشجویان پسر و دانشکده دندانپزشکی نیز از دیگر پروژه هایی هستند که هرچه زودتر باید تکمیل شوند.

وی اظهار داشت: اگرچه برخی از پروژه های دانشگاه به دلیل مشکلات مالی به کندی پیش می رود اما پیشرفت و تکمیل پروژه های دانشگاه حیاتی هستند و تسریع در روند تکمیل آنها با ارایه راهکارهای مناسب به طور قطع به نفع مجموعه دانشگاه خواهد بود.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اکنون در ۱۸ بیمارستان دولتی و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در این استان ۲میلیون نفری به مردم خدمات سلامت ارایه می دهد.

در این دانشگاه اکنون بیش از ۶ هزار دانشجو مشغول تحصیل هستند.