نظارت بر بازار اقلام بهداشتی کرمانشاه تشدید می‌شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، باتاکید براهمیت تامین اقلام بهداشتی موردنیاز بازار گفت: نظارت بر بازار به منظور شناسایی و برخورد احتکار اقلام بهداشتی تشدید می‌شود.

دکتر قباد محمدی در کارگروه استانی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور که روز دوشنبه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: تشدید همکاری ارگانهای عضو کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در بحث مقابله با احتکار اقلام حفاظتی ویژه کرونا در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: ارگان های عضو کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور همکاری گسترده ای در مقابله با احتکار اقلام حفاظتی مبارزه با کرونا با معاونت غذا و دارو داشتند و ما خواستار ادامه این همکاری و تشدید برخورد با تخلفات در این زمینه هستیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: با توجه به روند بیماری کرونا در استان و کمبود برخی از اقلام، هنوز شاهد سوء استفاده هایی در عرضه تعدادی از این اقلام بخصوص ماسک هستیم که مقابله با این موارد مستلزم همکاری گسترده تر دستگاه‌های ذی ربط است.
دکتر محمدی افزود: در این زمینه برخوردهای قانونی با متخلفین صنوف مختلف و حتی داروخانه ها صورت گرفته است.