ثبت نشان تجاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه از ثبت نشان تجاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر کامبیز ورمیرا گفت : نشان تجاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شامل طبقات داروها، مواد نگهدارنده، تجهیزات پزشکی، تبلیغات محصولات، بسته بندی و ... در اداره مالکیت معنوی کشور ثبت گردید.

وی افزود: این نشان یکی از انواع مهم مالکیت فکری است که محصولات و خدمات مرتبط با یک مرجع معتبر را رسمیت بخشیده و امکان سوء استفاده از اعتبار دانشگاه را در عرصه تجارت و جامعه برطرف خواهد نمود و مسیر تجارت بین المللی برای فناوری‌های تولید شده در سطح دانشگاه تسهیل می‌گردد.

دکتر ورمیرا ضمن تبریک این دستاورد به جامعه علمی و فناوران دانشگاه گفت: با توجه به حرکت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به سمت یک دانشگاه نسل سوم و اهمیت مالکیت معنوی در فناوری‌های ارزشمند، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نسبت به ثبت این نشان تجاری برنامه ریزی و اقدام نمود و پس از انجام فرایند قانونی، در مرداد سال جاری موفق به ثبت علامت تجاری دانشگاه به شماره 367138 گردید.