هر ساعت ۲ بیمار جدید مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری شدند ​

رییس کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونای دانشگاه گفت:در شبانه روز گذشته ۱۷ مورد بیمار مثبت بستری مبتلا به کرونا در استان شناسایی شدند و جمع موارد مثبت بستری به ۳۶۶۷ نفر رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهدی محمدی اظهار داشت:هم اکنون ۲۰۵ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

وی گفت:در ۲۴ ساعت گذشته سه نفر از هم استانی ها  در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و  مجموع موارد فوت از ابتدای اپیدمی تا کنون در استان کرمانشاه  ۵۳۰ نفر رسید.

به گفته وی از ابتدای شروع اپیدمی تا کنون در استان ۱۱۰۳۱ نفر بستری و ۱۰۲۹۹ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند.

محمدی افزود:همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ بیمار جدید در بیمارستان‌های استان بستری شده و ۴۳ نفر نیز پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شده اند.

مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا
ID@k_health