دکتر شهرام روشنی نژاد به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپل ذهاب منصوب شد/ تقدیر از دکتر مازیار طهماسبی

طی حکمی از سوی دکتر مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر شهرام روشنی نژاد به عنوان سرپرست شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپل ذهاب منصوب شد.

دکتر روشنی متخصص ارولوژی است که از سوابق کاری وی می توان به سرپرستی شبکه های بهداشت ودرمان در شهرستان های قصرشیرین، سرپل ذهاب ، سنقر و کنگاور و نیز مدیریت نظارت بر درمان و مدیریت بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر مازیار طهماسبی عهده دار بوده است که دکتر مرادی با اهداء لوحی بدین شرح از زحمات وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر مازیار طهماسبی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگار است که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.
بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت ودرمان شهرستان سرپل ذهاب  با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

تتاا