امحاء 20 تن کالای سلامت محور مکشوفه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء بیست تن کالای سلامت محور مکشوفه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر قباد محمدی با اعلام این خبر گفت: بیست تن کالای سلامت محور مکشوفه شامل انواع داروهای مخدر، قاچاق و خارج از شبکه رسمی توزیع انواع کالاهای آرایشی و بهداشتی و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته ، قاچاق و تقلبی در روز یکشنبه بیست و سوم شهریور ماه براساس دستور مقام محترم قضایی و با حضور نمایندگان محترم نیروی انتظامی و معاونت غذا و دارو امحاء شد.

وی‌ ارزش ریالی کالاهای معدوم شده را بالغ بر 3/8 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این کالاها در سالهای 97 و 98 توسط کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و بازرسی ویژه این معاونت و نیز برخی از دستگاه ها کشف شده بودند که پس از گذشت دو سال و نیز طی شدن مراحل قانونی پرونده ها، امحاء شدند.