پرستاران مشمول طرح نیروی انسانی با مراجعه به مراکزدرمانی نسبت به آغاز خدمت خود اقدام نمایند

تقسیم سهمیه پاییز پرستاران مشمول طرح نیروی انسانی به انجام رسیده و این نیروها می توانند با مراجعه به مراکز درمانی نسبت به آغاز خدمت خود اقدام نمایند.

مدیر دفتر پرستاری معاونت درمان دانشگاه با اعلام این خبر از متقاضیان این طرح خواست نسبت به دانلود و مطالعه بسته آموزشی در خصوص آمادگی کار در شرایط بیماری کویید19 بعنوان آموزش اولیه شروع بکار اقدام نمایند.

دکتر پورمیرزا همچنین افزود : با با مصوبه ستاد کرونای دانشگاه ، پرستاران علاقمند به کار در بخش ویژه می توانند تا پایان هفته جاری با مراجعه به مدیریت پرستاری معاونت درمان نسبت به ثبت نام و برخورداری از مزایای حقوقی ویژه بخش های کرونا برخوردار گردند.

گفتنی است تقسیم نیروهای داوطلب تمدید طرح نیروی انسانی نیز  در اواخر هفته جاری به انجام می رسد.