تجهیزات ۱۲ تخت آی‌سی‌یو بیمارستان فارابی کرمانشاه تامین شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه در حال حاضر تجهیزات ۱۲ تخت آی‌سی‌یو بیمارستان فارابی تامین شده است، گفت: باپیگیری‎‌های انجام شده آمادگی تجهیز ۵۰ تخت ویژه دیگر را داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر «قباد محمدی» روز دوشنبه در نشست ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا در سرسرای مرکز توسعه دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه تعداد ۱۰۰ کپسول اکسیژن خریداری شده و تحویل بیمارستانهای استان خواهد شد، افزود: خوشبختانه از نظر تامین تجهیزات حفاظت فردی در استان مشکلی وجود ندارد.

وی توضیح داد که امسال برای تامین تجهیزات سرمایه‌ای بیمارستان فارابی بیش از هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

محمدی همچنین اضافه کرد: در بیمارستان‌های اسلام‌آبادغرب، سنقر و کلیایی و کنگاور مشکل کمبود اکسیژن وجود دارد که در حال پیگیری و بر طرف ساختن این مشکلات هستیم.