شرکت اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در جمع سپاری «مشارکت جویی در تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم» با سامانه نجم

به اطلاع می رساند؛ مرکز مطالعات و بررسی‌های راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با راه اندازی سامانه نجم (نظام جمع سپاری دبیرخانه مجمع) مصمم است از طریق رویکرد «جمع سپاری» در انجام مأموریت های محوله دبیرخانه و پشتیبانی محتوایی از تصمیمات صحن و کمیسیون‌های مجمع، از ظرفیت‌های ارزشمند فکری و پژوهشی جامعه ی نخبگانی کشور در تدوین سیاست‌های کلی نظام بهره مند گردد و در این راستا، نخستین جمع سپاری نخبگان دبیرخانه مجمع با موضوع «مشارکت جویی در تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم» طی سه مرحله به شرح زیر در سامانه نجم فعال می باشد.

۱- دریافت ایده های اولیه تحولی
۲- دریافت بندهای سیاستی پیشنهادی به تفکیک قلمروهای موضوعی سیاست‌های کلی برنامه هفتم (متناسب با تخصص مشارکت‌کنندگان)
۳- اظهارنظر در خصوص پیش‌نویس سیاست‌های کلی پیشنهادی تدوین شده، قبل از ارائه در صحن مجمع با عنایت به ظرفیت‌های ارزشمند تخصصی و علمی شبکه نیروی انسانی مجموعه تحت مدیریت دانشگاه

لذا کلیه اساتید ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و گروه های پژوهشی می توانند جهت مشارکت در جمع سپاری نخبگانی، از طریق سامانه نجم به نشانی najm.cfss.ir تا تاریخ ۹۹/۰۷/۳۰ با موضوع "تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم" اقدام نمایند.

گفتنی است؛ ایده ها و بندهای سیاستی پیشنهادی دریافت شده، در هیأت های داوری به صورت تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفت و از برگزیدگان با ارائه ی جوایز مادی و معنوی قدردانی به عمل خواهد آمد.