بودجه دانشکده‌ها باید صرف زیرساخت‌ها و مشکلات آموزشی شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : وسیع‌ترین و پرتعدادترین دانشکده به لحاظ تعداد دانشجو، گروه‌ها و هیئت علمی دانشکده پزشکی است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : وسیع‌ترین و پرتعدادترین دانشکده به لحاظ تعداد دانشجو، گروه‌ها و هیئت علمی دانشکده پزشکی است که در دوران کرونا و آموزش مجازی عملکرد خوبی داشته است.

او گفت : به جرات می‌توان گفت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از دانشگاه‌های پیشرو به لحاظ آموزش مجازی است و این مرهون زحمات بی دریغ همه اساتید و همکاران ارجمند است.

دکتر خزایی افزود : تقویت بستر‌های لازم برای آموزش مجازی موجب می‌شود که در دوران پسا کرونا هم، در بسیاری از موارد از آموزش مجازی استفاده شود.

او افزود : برگزاری کلاس‌ها به صورت آنلاین در حال بررسی است و چنانچه موانع موجود برطرف شود کلاس‌ها به صورت آنلاین برقرار می‌گردد.

دکتر خزایی گفت : بودجه لازم برای تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی و رفع مشکلات آموزشی موجود، به این دانشکده تعلق گرفت و باید صرفا جهت مشکلات آموزشی هزینه گردد .