معاون دانشگاه علوم پزشکی استان: مجوزی برای برگزاری هیچ مراسمی در کرمانشاه صادر نشده است

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه گفت: این دانشگاه هیچگونه مجوزی برای برگزاری هیچ مراسمی در استان صادر نکرده است.

دکتر ابراهیم شکیبا در این خصوص گفت: از طرف معاونت بهداشتی وزارت بهداشت دستورالعملی در این زمینه به استان ارسال شده که باید در ستاد استانی مدیریت کرونا مطرح شده و در صورت تصویب، برخی مراسم می تواند به صورت محدود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار شود.

به گزارش از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر شکیبا افزود: تاکنون این مساله در ستاد کرونا طرح نشده و هیچگونه تصمیمی در این زمینه اخذ نشده است.

وی گفت: اعلام مجوز برگزاری مراسم ایام فاطمیه توسط برخی، شدیدا تکذیب می شود و قویا از افراد و مسوولان می خواهیم از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده و امور مربوطه را به ستاد کرونا بسپارند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: سلامت مردم در اولویت اول دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه و ستاد کرونا است که در همه تصمیم گیری ها ملاک عمل قرار می گیرد.