هشت عضو بدن قابل اهدا است

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : از بدن یک فرد مرگ مغزی شده می‌توان هشت عضو به بدن نیازمندان پیوند زد که در کرمانشاه هم اکنون امکان پیوند سه تا چهار عضو بدن وجود دارد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهناز کریمی مسئول واحد فراهم‌آوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در اهدای عضو هیچ وجهی دریافت و پرداخت نمی‌شود و افراد به جای دفن کردن اعضای عزیزان شان، آن را به نیازمندان اهدا می‌کنند و جان عده‌ای را نجات می‌دهند.

او با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تمام توان برای ارتقا و ترویج فرهنگ اهدای عضو می‌کوشد، گفت : مرگ مغزی منجر به مرگ قلبی می‌شود و ثابت شده افراد مرگ مغزی شده دیگر به زندگی باز نمی‌گردند.

او از علاقه‌مندان به این امر خواست به صورت حضوری به اداره پیوند معاونت درمان دانشگاه واقع در بلوار شهید بهشتی ساختمان شماره ۲ دانشگاه مراجعه کنند و یا به سایت اهدای عضو به نشانی: www.ehda.ir مراجعه کنند .