بیش از ۴۷ تن موادغذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته در کرمانشاه امحا شد

مدیر نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، ‌آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بازدیدهای انجام شده توسط کارشناسان این مدیریت در ۲ ماه اخیر ۴۷ تن و ۶۵۶ کیلوگرم موادغذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر «شهریار مستوفی» افزود: تأمین سلامت مواد غذایی شرط لازم برای تأمین سلامت و یکی از شاخص‌های مهم توسعه به شمار آمده و در حقیقت عدم نگهداری صحیح، اسراف و دورریز مواد غذایی و تکنولوژی نامناسب نگهداری یکی از چالش های مهم تهدید کننده امنیت غذایی است.

او گفت: سالانه هزاران تن مواد غذایی غیرقابل مصرف معدوم می‌شود. این در حالی است که بیش از ۸۰۰ میلیون در جهان دچار گرسنگی و نزدیک به ۲ میلیارد نفر از سوء تغذیه رنج می‌برند.
 وی اظهار داشت: شهروندان باید توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضا محصولات غذایی و بهداشتی داشته باشند.

دکتر مستوفی اضافه کرد: رعایت دقیق شرایط نگهداری موادغذایی بسیار حایز اهمیت بوده که متأسفانه گاهی توسط تولیدکنندگان، عرضه کنندگان و مصرف کنندگان به این شرایط توجه نشده و سبب فساد مواد غذایی خواهد شد.