درخشش مراکز تحقیقاتی دانشگاه در تازه ترین رتبه بندی وزارت بهداشت

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از انتشار آخرین وضعیت ارزشیابی مراکز تحقیقاتی دانشگاه در تازه ترین رتبه بندی وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر رضا خدارحمی در خصوص نحوه محاسبه این ارزشیابی گفت: فرآیند فعالیتهای مراکز تحقیقاتی دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر اساس شاخصهایی مانند تعداد مقالات چاپ شده در پایگاه های معتبر بین المللی، تعداد مقالات ، تعداد استنادات و شاخص h هر مرکز محاسبه شده است.

وی عنوان کرد: بر اساس امتیاز ارزشیابی سال 1398 مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی با چاپ 220 مقاله جایگاه چهارم را در بین 231 مرکز بیومدیکال کسب نمودند. همچنین مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت نیز با کسب جایگاه هفتم و مرکز تحقیقات علوم دارویی با کسب جایگاه 14 م در رتبه های بعدی قرار دارند.

وی افزود: در بین مراکز بالینی نیز مرکز تحقیقات اختلالات خواب نیز با چاپ 50 مقاله علمی در بین 131 مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه های علوم پزشکی کشور به رتبه پنجم دست یافته است.

دکتر رضا خدارحمی در پایان کسب این موفقیت ها را به روسای پژوهشکده ها، روسای مراکز تحقیقاتی، همچنین اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه تبریک گفت و ابراز امیدواری کردبا تلاش تمامی مجموعه همکاران ضمن تثبیت جایگاه فعلی موجبات ارتقاء جایگاه مراکز تحقیقاتی فراهم شود.