دو طرح توریسم سلامت در کرمانشاه به بهره برداری می‌رسد

دو طرح توریسم سلامت شامل بیمارستان‌های «ماد» و «حکیم» کرمانشاه به عنوان پروژه‌های سال جهش تولید در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه محمد رشیدی مسئول کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: دو طرح توریسم سلامت در کرمانشاه به بهره برداری می‌رسددر سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به استان کرمانشاه ۵۰ پروژه به عنوان پروژه‌های سال جهش تولید در استان معرفی شد که از این تعداد دو پروژه حوزه سلامت در اولویت این طرح‌ها قرار گرفت.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل احداث بیمارستان‌های ماد و حکیم در کرمانشاه است که با حمایت‌های ویژه در سال جهش تولید پیشرفت قابل توجهی داشته اند.

رشیدی با بیان اینکه این دو پروژه از طرح‌های توریسم سلامت در استان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژه بیمارستان حکیم ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.

مسئول کارآفرینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با حایت های ویژه سال جهش تولید پروژه بیمارستان ماد نیز با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی قرار است تا پایان تیر ماه سال آینده به بهره برداری برسد.