با حضور معاون اول رییس جمهور بیمارستان اسلام آبادغرب افتتاح شد

معاون اول رییس جمهور بیمارستان اسلام‌آبادغرب را افتتاح کرد.

اسحاق جهانگیری در سفر امروز(18 بهمن) خود به استان کرمانشاه، بیمارستان اسلام آبادغرب که در جریان زلزله بزرگ سال 1396 استان کرمانشاه تخریب شده بود را افتتاح کرد.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه این بیمارستان در شش طبقه با زیربنای 10 هزار و 500 مترمربع ساخته شده است.

دکتر محمودرضا مرادی گفت: این بیمارستان با 126 تخت بستری، دارای هشت بخش شامل آی سی یو، سی سی یو، پست سی سی یو، داخلی زنان، مردان، اطفال، زنان و زایمان و رادیولوژی می باشد.

وی با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آباد غرب در زلزله سال ۹۶ آسیب جدی دید، گفت: برای مقاوم سازی و تجهیز این بیمارستان در مجموع 750 میلیارد ریال هزینه شده که ۲۸۰ میلیارد ریال توسط وزارت راه و شهرسازی برای بازسازی و مقاوم سازی و ۴۷۰ میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای تجهیز این بیمارستان هزینه شده است.