پیام تبریک مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه به مناسبت روز مهندس

مهندس احمدی مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در پیامی روز مهندس را بدین شرح تبریک گفت.

" بسمه تعالی"

با سلام و احترام

رشد و توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی کشور نیازمند به کارگیری علم ، تخصص ، هنر ، تلاش و کوشش هوشمندانه دست اندرکاران مهندسی حوزه سلامت است.

اکنون که در پرتو عنایت قادر متعال باهمت، جدیت،مدیریت و تلاش شما همکاران محترم مدیریت منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در توسعه و ارتقا زیرساخت های درمانی،کمک موثری به بیماران نیازمند در زمان شیوع ویروس منحوس کرونا نموده است. فرصت را غنیمت شمرده و از یکایک شما عزیزان تشکر و قدر دانی می نمایم .

رامین احمدی
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه