هشدار چرخش ویروس کرونای انگلیسی در استان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: سیر افزایشی مبتلایان کرونا انگلیسی، زنگ هشدار جدی گردش این بیماری در استان است.

دکتر ابراهیم شکیبا در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: شهروندان باید به خاطر داشته باشند که ویروس جهش یافته با هیچ کسی شوخی ندارد و با قدرت سرایت و کشندگی بیشتر در عرض ۴۸ ساعت بیمار را بدحال می کند و سهل انگاری در رعایت پروتکل های بهداشتی عملا استقبال از مرگ خود و یا عزیزان است.

وی اظهار داشت:مردم در شرایط حاضر باید دو چندان دستور العمل های بهداشتی را رعایت کرده و برای سلامت خود و عزیزانشان از حضور در فضاهای سربسته و پر ازدحام خودداری کرده و حتما از ماسک استفاده کنند.

به گفته او نکته بسیار مهم دیگر در آستانه سال جدید، سفر نرفتن و همچنین عدم پذیرش مهمان در ایام تعطیلات نوروز است.

دکتر شکیبا گفت: رعایت نکردن این دو اصل خطر ابتلا و همه‌گیری ویروس جهش یافته را در خانواده ها به شدت افزایش داده و میتواند تبعات تلخ جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

ماسک_من_و_تو_سلامت_در_سال_نو
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا