مدیر منابع انسانی دانشگاه از پایان مرحله اول تحویل مدارک حدود ۸۰۰ داوطلب آزمون پیمانی سال ۹۹ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه خانی گفت: فرآیند اطلاع رسانی و برنامه ریزی تحویل مدارک از دعوت شدگان به مرحله بررسی مدارک که از تاریخ ۲۳ اسفند ۹۹ همزمان با اعلام نتایج آزمون، طی اطلاعیه های واحد استخدام مدیریت منابع انسانی دانشگاه از طریق وب سایت دانشگاه و همچنین پیامک به واجدین شرایط صورت گرفت.

وی اظهار داشت:تحویل مدارک از پذیرفته شدگان با برنامه ریزی کامل و با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله فیزیکی  در سالن ورزشی شهدای دانشگاه از روز یکشنبه آغاز شد و بصورت فشرده و جهادی طی سه روز توسط کارشناسان واحد استخدام این مدیریت انجام شد.

به گفته او روند بررسی نهایی و تایید مدارک پذیرفته شدگان در روزهای آینده انجام خواهد گرفت و پیش بینی می‌شود در نهایت با احتساب ریزش های احتمالی با توجه به چالش های موجود از جمله امتیاز کرونا در نهایت تعداد بررسی مدارک به حدود ۱۰۰۰ نفر برسد که در نوع خود بی سابقه است.

خانی افزود:همچنین با هماهنگی مدیر گزینش دانشگاه و همکاری کارشناسان آن مدیریت، جهت رفاه حال داوطلبان و رعایت موارد بهداشتی بصورت همزمان با اخذ مدارک لازم ، مرحله گزینش داوطلبان نیز توسط کارشناسان هسته گزینش انجام گرفت.

وی اظهار داشت:در مجوز اخیر استخدامی در مجموع  امکان تحقق ۷۱۶ ردیف مجوز به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وجود داشت که با تلاش شبانه روزی کارشناسان مدیریت تحول اداری و منابع انسانی جذب  تمامی این مجوز ها  تحقق یافت.

مدیر منابع انسانی دانشگاه گفت: در سریعترین زمان ممکن مراحل بکارگیری و شروع بکار داوطلبان طی می گردد و جهت تقویت بنیه درمانی واحد ها و مراکز دانشگاه در شرایط مبارزه با ویروس کرونا در مراکز مختلف بکارگیری خواهند شد.

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است
🆔@k_health