دکتر سارا شاه آبادی بعنوان معاون فنی مرکز بهداشت استان منصوب شد/ تقدیر از دکتر کبودی

طی حکمی از سوی دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه خانم دکتر سارا شاه آبادی بعنوان معاون فنی مرکز بهداشت استان منصوب شد.
خانم دکتر سارا شاه آبادی دارای مدرک دکترای تخصصی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت  می باشد.
از سوابق اجرایی وی می توان به کارشناس مسئول آموزش بهداشت و کارشناس مسئول مبارزه با بیماری ها در شهرستان سرپلذهاب  اشاره کرد.
مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان
شهرستان سرپل ذهاب ، مدیر گروه آموزش بهداشت و مدیر گروه بیماریهای غیر واگیر در معاون بهداشتی دانشگاه از دیگر سوابق اجرایی دکتر شاه آبادی است.
گفتنی است دکتر شکیبا از دکتر بیژن کبودی که پیشتر مسئولیت فوق را بر عهده داشتند نیز تقدیر  کرد..