هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با ارتقای ۴ نفر از اعضای هیات علمی موافقت کرد

دکتر سید ابوالحسن سیدزاده دبیر هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: در چهل و پنجمین جلسه هیات ممیزه با ارتقاء سه نفر از اعضاء هیات علمی از مرتبه دانشیاری به استادی و یک نفر از استادیاری به دانشیاری ،موافقت بعمل آمد.

به گفته وی دکتر فیض اله منصوری متخصص بیماریهای عفونی و تب دار ، دکتر ابراهیم شکیبا دکترای تخصصی بیوشیمی بالینی و دکتر کیخسرو مردانپور متخصص ارتوپدی از دانشکده پزشکی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا یافتند.
وی همچنین افزود: دکتر احسان خدامرادی دکترای تخصصی فیزیک پزشکی نیز از مرتبه استادیاری به دانشیاری در دانشکده پیراپزشکی ارتقا پیداکرد.

🆔@k_health
۲۳ تیر ۱۴۰۰ ۱۳:۵۶