دکتر حسن نظر پور به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دالاهو منصوب شد/تقدیر از دکتر برضا رضایی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر حسن نظر پور به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دالاهو منصوب شد.

دکتر نظرپور متولد ۱۳۶۹ در اسلام آبادغرب است که فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و از پرسنل رسمی شاغل در شبکه بهداشت دالاهو می باشد.

شایان ذکر است پیشتر دکتر برضا رضایی مسئولیت فوق را عهده دار بوده است که دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای دکتر برضا رضایی
نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دالاهو با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

دکتر نظرپور