گرامی داشت شهدای حماسه غرور آفرین بازی دراز در هفته سلامت با صعود به قله یال کبود استان همدان توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

گرامی داشت شهدای حماسه غرور آفرین بازی دراز  در هفته سلامت با صعود به قله یال کبود استان همدان توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
برنامه بعدی، صعود به کوه چهل چشمه استان کردستان می باشد.
زمان حرکت ساعت 23:00 روز پنج شنبه تاریخ 18/02/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.

قله یال کبود با ارتفاع 3524متر از سطح دریا در منطقه گرین از توابع شهرستان نهاوند قرار دارد به نحوی که از شمال غربی به سراب گاماسیاب و از حنوب به شهرستان های الشتر و نور آباد منتهی می گردد.و ازمرتفع ترین قله های رشته کوه گرین می باشد.لازم به ذکر است که رشته کوههای گرین از رشته کوههای مهم غرب ایران است. و طول آن به بیش از 180 کیلومتر می رسد بیشترین مساحت آن در شمال استان لرستان و بخشهای دیگر آن در استان های همدان وکرمانشاه قرار دارد.

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت گرامی داشت شهدای عملیات غرور آفرین بازی دراز برنامه صعود به کوه یال کبود را در هفته سلامت به تاریخ 05/02/1393 انجام داد . اسامی شرکت کنندگان این برنامه آقایان پردلی، منتظریانی، دکتر شیبت زاده ،دکتر مدرسی ، دکتر مرتضایی، بهرامیان ،کهریزی و خزایی بودند که بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فیلی در ساعت 03:00 به سمت سراب گاماسیاب به مختصات جغرافیایی(48°22'32.31"E 34° 2'49.46"N) از مسیرشهرستان های هرسین و نورآباد حرکت نمودند.

شروع برنامه صعود گروه کوهنوردی دانشگاه پس از اقامه نماز در ساعت 05:45 از مسیر پایکوپ مشخصه به سمت جانپاه و پناهگاه اول به مختصات 48°23'19.83"E 34° 1'20.30"N صورت گرفت  و ادامه راه  به سمت پناهگاه دوم  ادامه یافت و بدنبال آن سوار بر خطالرإس به سمت قله و در نهایت پس از تحمل پنج ساعت ونیم شیب های ناهموار گاهاً توإم با برف یخ زده ، قله سفید جامه یال کبود 48°23'8.62"E 33°59'54.77"N

توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فتح گردید. وضعیت هوا صاف و عالی بود فاتحین قله سرشار از انرژی سجده شکر را بجای آوردند پس از تهیه عکس از مناظرپیش رو ،مسیر بازگشت را با احتیاط کامل از روی یخچالها انتخاب نمودند و به کمپ اول برگشتند.در ساعت 13:15 به سراب گاماسیاب رسیدند پس از صرف نهار به سمت کرمانشاه حرکت نمودند، الحمداله بدون مشکلی حوالی ساعت 16:30 به ستاد دانشگاه رسیدند و برنامه خاتمه یافت. به امید دیگر صعود های افتخار آمیز.

برنامه بعدی صعود به کوه چهل چشمه استان کردستان می باشد.و زمان آن از ساعت 23:00 روز پنج شنبه تاریخ 18/02/1393  (از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه) لغایت روز بعد می باشد

داوطلبین جهت شرکت در برنامه های کوهنوردی با رضایت وتقبل مسؤولیت خویش ملزمند با همراه داشتن کارت معتبر بیمه ورزشی با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.​​​ در ضمن تجهیزات کوهنوردی به همراه تغذیه تاریخ یاد شده بعهده شرکت کنندگان می باشد.

توجه :

آندسته عزیزانی که دوره کارآموزی کوهپیمایی راسپری نموده اند می توانند در کلاس آموزش برف و یخ شرکت نمایند.

تاریخ برگزاری کلاس دهم لغایت دوازدهم اردیبهشت ماه سال جاری و محل آن در ارتفاعات استان همدان می باشد.

علاقه مندان جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر می توانند با آقای بابک بهرامیان تماس بگیرند.

زمان حرکت پس از اقامه نماز صبح روز ]چهارشنبه تاریخ 10/02/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه .

از آنجایی که یک شب مانی در کوه سپری می گردد وسایل خوراک دو روزه بهمراه چادر ، کیسه خواب و وسایل کار آموزی فراموش نگردد.

وسایل مورد نیاز جهت شرکت در کلاس کارآموزی مذکور:

هارنس - کلاه کاست - کلنگ - کارابین پیچ دو عدد - هشت فرود - شلوار و لباس ضد آب - دستکش گرم و ضد آب – طناب حمایت و انفرادی سنگ نوردی .

۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۵