در اولین روز خرداد 1393 قته چرمی (از سلسله قله های کوه پراو)توسط گروه کوهنوردی دانشگاه فتح گردید.

برنامه بعدی صعود به کوه بل مرتفع ترین کوه استان فارس می باشد.
زمان پس از اقامه نماز صبح روز 14/03/1393 می باشد.

داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت صعود به قته چرمی به اسامی آقایان پردلی، منتظریانی ،دکتر شیبت زاده، دکتر مرتضایی ، دکتر یزدان پناه ،شکری وخزایی طی هماهنگی در ساعت 03:30 تاریخ 01/03/1393 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فیلی از ساختمان ستاد دانشگاه حرکت نمودند و رإس ساعت 04:00 بامداد همان روز به انتهای جاده آسفالته کارخانه سیمان  کیلومتر 7 کرمانشاه بیستون رسیدند با راننده مینی بوس خداحافظی کردند و پس حمل کوله بار خود با وضعیت آب هوایی مناسب حرکت را به سمت شمال متمایل به غرب شروع نمودند پس از عبور از جاده خاکی، دره پرشیب و چشمه دو زری ،شیب یک شبه،ایستگاه خسته نباشید اول،خسته نباشید دوم  ،  دشت پراو  و ادامه مسیر به جهت چپ بعبارتی به سمت غرب ادامه دادند پس از انتهای دشت پراو مسیر را بصورت تراورس به جهت شمال غربی رفتندتا در نهایت به فتح قله سرسخت با موقعیت جغرافیایی  47°13'38.70"E34°24'47.94"N رسیدند. ذکر خداوند در ذهن کوهنوردان علی الخصوص زمان عبور از صخره های ریزشی وشکننده نباید فراموش گردد .روی قله ، کوهنوردان دنبال چه می گردند؟

چرا به قله میروند و چرا باز می گردند و همین عمل دوباره تکرار می گردد؟ جز عشق به یکتا پاسخی ندارد.

دستگاه ارتفاع سنج بلندترین مکان روی قته چرمی را 3335 متر نشان می داد.

مسیر بازگشت از قله همان مسیر صعود بود و در ساعت 13:30 کوهنوردان خستگی ناپذیر گروه علوم پزشکی دانشگاه کرمانشاه بدون مشکلی سوار برمینی بوس شدند و به سمت دانشگاه بازگشتندوبه ساختمان ستاد دانشگاه رفتند و برنامه خاتمه یافت.

زمان حرکت پس از اقامه نماز صبح روزچهار شنبه تاریخ 14/03/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشدکه طی سه روز صورت می گیرد.

در برنامه فوق احراز شرایط ذیل الزامی است:

1- داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی

2- تکمیل تعهد نامه مرتبط به کوهنوردی

3-تحویل مبلغ سی هزار تومان به آقای بابک بهرامیان

(شماره سپهرکارت بانک صادرات 6713 3143 6917 6037)

4-قبولی از تست کوهنوردی که زمان آن پس از ثبت نام اعلام می گردد.

در ضمن تجهیزات کوهنوردی به همراه چادر ،کیسه خواب و  زیر انداز تاریخ یاد شده بعهده شرکت کنندگان می باشد.

نهار و صبحانه روز چهارشنبه همچنین صبح روز پنجشنبه که مصادف با صعود از کوه می باشد بصورت شخصی تهیه می گردد.

مابقی وعده های غذایی مشترک می باشد.