دکتر کریم: طرح تحول نظام سلامت رضایتمندی مردم و افزایش کیفیت ارائه خدمات سلامت را بدنبال آورد

طرح تحول نظام سلامت رضایتمندی مردم و افزایش کیفیت ارائه خدمات سلامت را بدنبال آورد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: اجرای تحول نظام سلامت اگر چه نگرانی هایی را به همراه داشت اما نتایج پر بار و گرانقدری را برای دانشگاه و آحاد مردم به بار آورد.

دکتر کریم که در نشست هیأت امنای دانشگاه سخن می گفت با اشاره به طراحی ، اجرا و برنامه ریزی 200 پروژه در حوزه های مختلف بهداشت و درمان، این حجم فعالیت را کم نظیر خواند و گفت: امید داریم با اجرای این پروژه ها تحول عظیمی در ارائه خدمات در استان کرمانشاه به وقوع بپیوندد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از دانشگاه های معتبر کشور است اما تا قرار گرفتن در جایگاه واقعی خود فاصله دارد که با کمک تمام اعضای هیأت علمی و کارکنان و همراهی مسئولان برون سازمانی تلاش می کنیم به این جایگاه نزدیکتر شویم.