ساختمان مرکز جامع سلامت شماره 3 شهری و روستایی اسلام آباد افتتاح شد

چهارم دی ماه ساختمان مرکز جامع سلامت شماره 3 شهری و روستایی اسلام غرب با حضور ریاست دانشگاه ، فرماندار و ریاست شبکه بهداشت و درمان افتتاح شد  .

این ساختمان با زیربنای 600متر مربع دارای  پژشک، دندانپزشک، آزمایشگاه ، ماما و خدمات بهداشتی درمانی جهت ارایه خدمات به 30هزار نفر ازمردم حاشیه شهر راه اندازی شده است.

کلنگ ساخت این مرکز اردیبهشت ماه سال جاری بر زمین زده شد و در کمتر از 7 ماه با بودجه ای قریب 700میلیون تومان دیروز افتتاح شد.

و همچنین کلنگ مراکز جامع سلامت سیاسیاکیخسرو و حسن آباد بزمین زده شد.

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی سیاسیاکیخسروی برای حدود 5هزار نفر شامل 14 روستا با بودجه ای حدود یک میلیارد تومان در 6ماه ساخته خواهد شد.

مرکز خدمات جامع سلامت روستایی حسن آباد نیز برای جمعیتی حدود7000 نفر ساکن در 13 روستا با بودجه ای بالغ بر یک میلیارد تومان در ششماه آینده راه اندازی خواهد شد.

بازدید ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه و افتتاح چند طرح بهداشتی 15

بازدید ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه و افتتاح چند طرح بهداشتی 16