حجه الاسلام والمسلمین فرهاد زاده :امیدوارم خداوند اندک فعالیتی که با نیت الهی انجام داده ایم از ما بپذیرید.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان گفت : انقلاب ما با خون دل و شهادت بسیاری از جوانان به ثمر رسیده و دشمنان اسلام و انقلاب سالهاست روی ترویج فرهنگ ها و عرفان های نوظهور کار می کنند و ما وظیفه داریم با طرح و برنامه منطقی حساب شده سدی در مقابل دشمنان ایجاد کنیم .

حجه الاسلام والمسلمین فرهادزاده گفت :گفت : من مدت 13 سال در این دانشگاه فعالیت داشتم و تمام اساتید و دانشجویان و کارکنان در مواقع ضروری با ما و درکنار ما بودند ولی با این اوصاف چون کار فرهنگی بسیار گسترده  است و بایستی بطور ریشه ای به آن پرداخته شود  امیدوارم خداوند اندک فعالیتی که با نیت الهی انجام داده ایم از ما بپذیرید.

وی که در مراسم معارفه مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سخن میگفت :  افزود من 13 سال در دانشگاه و استان بودم و اکنون در ادامه خدمت در استان خواهم ماند فقط بخاطر حجم بالای کاری و نظر مساعد مسئولین محترم دفتر نهاد در تهران بخشی از مسئولیتم که در دانشگاه بوده به آقای کاظمی محول شده و بازهم در کنار دانشگاه خواهم بود.