دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی با حضور اساتید دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی به سخنرانی دکتر ابوالفضل روحی ( عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ) و با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با هدف آشنایی و بررسی فرهنگ و تمدن غرب به مدت سه روز در مورخ 22 لغایت 24 دی ماه برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنفکری دینی با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنفکری دینی با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه با سخنرانی دکتر ابوالفضل روحی ( عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ) به مدت سه روز در مورخ 15 لغایت 17 دی ماه در سالن جلسات نهاد دانشکاه علوم پزشکی با هدف تبیین اندیشه های روشنفکری در زمینه دین برگزار شد.
دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند
۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت.
برگزاری شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳
شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سالروز تولد شهید شاهرخ ضرغام (حر انقلاب) مورخ 30/9/98 برگزار شد.
نشست اساتید دانشگاه علوم پزشکی با موضوع تحلیل مسائل سیاسی روز کشور با حضور دکتر محمد حسین صفار هرندی برگزار شد.
۲۷ آذر ۱۳۹۸ - ۸:۵۸
نشست معرفت افزایی اساتید با موضوع تحلیل مسائل سیاسی روز کشور با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با سخنرانی دکتر محمد حسین صفار هرندی (عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام) در روز یکشنبه مورخ 24/9/98 در سالن جلسات نهاد دانشگاه برگزار شد.
برگزاری نشست شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی
۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۸
نشست اعضای شورای استانی نهاد با حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی ( رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها) در روز شنبه مورخ 23/9/98 در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
دیدار روسای دانشگاه های استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی برگزار شد
۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶
نشست روسای دانشگاه ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی (رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ) در روز شنبه مورخ 23/9/98 در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.