نشست دانش افزایی اساتید دانشگاه  با موضوع دعوت به زیبایی ها (امر به معروف و نهی از منکر) در سالن جلسات نهاد برگزار شد
۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۰
نشست معرفتی اساتید با موضوع دعوت به زیبایی ها ( امر به معروف و نهی از منکر) با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه و سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر توانایی در روز دوشنبه مورخ 14 بهمن ماه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.
مراسم عزاداری شهادت فاطمه زهرا (س) در مسجد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد
۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۵
مراسم عزاداری شهادت فاطمه زهرا (س) ویژه دانشجویان ، اساتید و کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت سطح 4 با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت سطح 4 با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی زینتی ( عضو هیئت علمی جامعه المصطفی ) به مدت سه روز در مورخ 30 دی لغایت 2 بهمن ماه در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی با هدف تبیین راهکار های تعلیم و تربیت برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی با حضور اساتید دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی به سخنرانی دکتر ابوالفضل روحی ( عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ) و با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با هدف آشنایی و بررسی فرهنگ و تمدن غرب به مدت سه روز در مورخ 22 لغایت 24 دی ماه برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنفکری دینی با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنفکری دینی با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه با سخنرانی دکتر ابوالفضل روحی ( عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ) به مدت سه روز در مورخ 15 لغایت 17 دی ماه در سالن جلسات نهاد دانشکاه علوم پزشکی با هدف تبیین اندیشه های روشنفکری در زمینه دین برگزار شد.
دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند
۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت.
برگزاری شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳
شب یلدای شهدایی در خوابگاه پسرانه بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سالروز تولد شهید شاهرخ ضرغام (حر انقلاب) مورخ 30/9/98 برگزار شد.