برگزاری اولین جلسه مجمع شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان
اولین جلسه مجمع شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 8 مهر ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت سطح 4 با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت سطح 4 با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه با سخنرانی دکتر عبدالعظیم کریمی ( عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه تعلیم و تربیت ) به مدت سه روز در مورخ 10 لغایت 12 شهریور ماه در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی با هدف تبیین راهکار های تعلیم و تربیت برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع حقوق بشر با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع حقوق بشر با حضور اعضاء هیئت علمی دانشگاه و با سخنرانی دکتر جواد ارسطا (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران) به مدت سه روز از مورخ 31 تیرماه لغایت 2 مرداد ماه در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنفکری دینی با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع روشنفکری دینی با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه با سخنرانی دکتر ابوالفضل روحی ( عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ) به مدت سه روز در مورخ 22 لغایت 24 تیر ماه در سالن جلسات نهاد دانشکاه علوم پزشکی با هدف تبیین اندیشه های روشنفکری در زمینه دین برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی با حضور اساتید دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع غرب شناسی به سخنرانی دکتر محمد رجبی (پژوهشگر حوزه تاریخ و هنر) و با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با هدف آشنایی و بررسی فرهنگ و تمدن غرب به مدت سه روز در مورخ 23 لغایت 25 تیر ماه برگزار شد.
اخلاق حرفه ای و عملی سطح دو با حضور اساتید و سخنرانی دکتر سید حسن اسلامی در محل نهاد رهبری دانشگاه برگزار شد.
اخلاق حرفه ای و عملی سطح دو با حضور اساتید و سخنرانی دکتر سید حسن اسلامی ( پژوهشگر دین و اخلاق، استاد تمام و مدیر گروه فلسفه اخلاق دانشگاه ادیان و مذاهب و سردبیر نشریه پژوهش‌های ادیانی و فصلنامه نقد کتاب اخلاق، علوم تربیتی و روان‌شناسی ) به مدت سه روز مورخ 16 لغایت 18 تیرماه در محل نهاد رهبری دانشگاه برگزار شد.