برگزاری نشست یکروزه شیوه های گفتمان سازی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
نشست شیوه های گفتمان سازی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی همزمان با هفته بسیج در روز یکشنبه مورخ 6 آذر ماه با سخنرانی دکتر سید رضا نقیب السادات عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور جمعی از اساتید،دانشجویان،کارکنان و ائمه جماعت دانشگاه ه برگزار شد.
برگزاری نشست دانشجویی با موضوع شرایط ظهور
نشست دانشجویی با موضوع شرایط ظهور توسط کانون مهدویت با حضور دانشجویان و سخنرانی ایت ا... مستشاری در روز پنجشنبه مورخ 23 آبان ماه با هدف شفاف سازی عوامل ظهور امام زمان (ع) و همچنین بیان تحریفات به وجود آمده در دین برگزار شد.
برپایی موکب اربعین در دانشگاه علوم پزشکی
با نزدیک شدن ایام اربعین حسینی و همزمان با ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) موکب اربعین توسط کانون های شهدا و مهدویت در دانشگاه علوم پزشکی به مدت سه روز از 22 لغایت 24 مهر ماه برگزار شد.
برگزاری دومین جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های  قرآن و عترت دانشگاه های استان
دومین جلسه مجمع مشورتی شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 4 آبان ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
برگزاری اولین جلسه مجمع شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان
اولین جلسه مجمع شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه های استان با حضور نمایندگان قرآنی دانشگاه های استان کرمانشاه در روز دوشنبه مورخ 8 مهر ماه در محل سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت سطح 4 با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه در سالن جلسات نهاد برگزار شد
دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تعلیم و تربیت سطح 4 با حضور جمعی از اعضا هیئت علمی دانشگاه با سخنرانی دکتر عبدالعظیم کریمی ( عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه تعلیم و تربیت ) به مدت سه روز در مورخ 10 لغایت 12 شهریور ماه در سالن جلسات نهاد دانشگاه علوم پزشکی با هدف تبیین راهکار های تعلیم و تربیت برگزار شد.