جمعی از مسوولان دانشگاه به دیدار مقام معظم رهبری شتافتند

مقام معظم رهبری تاکید نمودند با امید بخشیدن به دانشجویان فضای دانشگاه را به فضای امید به آینده ای درخشان تبدیل نمایند.

خانم دکتر اجاقی ، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا فرهادزاده ، دکتر عمرانی و دکتر مستوفی در دیدار دانشگاهیان با مقام معظم رهبری شرکت کردند.

در این دیدار مقام معظم رهبری اساتید دانشگاه را به ایجاد فضای آزاد اندیشی و میدان دادن به دانشجو برای اظهار نظر و بحث های مهم تخصصی در محیط های سالم بین صاحبان علم ترغیب نموده ، اظهار داشتند که معنویت در دانشگاه باید تقویت شود . وقتی ظرفیت معنوی جوان ها بیشتر شود کمتر آسیب می بینند.

ایشان تاکید نمودند با امید بخشیدن به دانشجویان فضای دانشگاه را به فضای امید به آینده ای درخشان تبدیل نمایند.

در پایان این دیدار نماز روحانی و معنوی مغرب و عشا به امامت مقام معظم رهبری و صرف افطار انجام پذیرفت