مراسم تودیع و معارفه ریاست دانشکده داروسازی برگزار شد

دکتر نوری زاد: عملکرد دکتر بهرامی مایه مباهات است
آیین تودیع دکتر غلامرضا بهرامی و معارفه دکتر بابک غلامین با عنوان  ریاست دانشکده داروسازی 15/6/1388 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار شد. در این مراسم که با حضور ریاست ، معاونین ، روسای دانشکده ها  و جمعی از پرسنل دانشکده انجام شد دکتر بهرامی ضمن سپاس از زحمات ریاست و مسئولین دانشگاه و همکاران دانشکده برای دکتر غلامین آرزوی توفیق کرد.دکتر غلامین ریاست جدید دانشکده هم با قدردانی از تلاش های بی وقفه دکتر بهرامی در زمان تصدی ریاست دانشکده اهداف خود را در محورهای گوناگون ارایه کرد . وی ضمن برشمردن نقاط قوت دانشکده و کارکنان آن برنامه خود را ایجاد انگیزه در دانشجویان ،جلوگیری از افزایش طول دوره های تحصیلی،کمک به مشارکت خودانگیخته هیئت علمی و ایجاد فرصت های برابر برای آنان، تلاش برای کاهش مشکلات آموزشی ناشی از کمبود هیئت علمی و تکمیل و بسط امکانات آموزشی و رفاهی دانشکده برشمرد.دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه هم  ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات با بررسی  تاریخچه دارو و داروسازی در کشور و دانشکده داروسازی در استان به نقش بارز دکتر بهرامی در توفیقات دانشکده اشاره کرد و وی را مدیری دانشمند با چهره ای شناخته  شده در امر تحقیقات برشمرد و ابراز امیدواری کرد که فراغت بال ایشان از امور اجرایی به هرچه پربار تر شدن تحقیقات وی بیانجامد.دکتر تحویلیان معاون غذا و داروی دانشگاه هم در این مراسم با اشاره به نقش ویژه دکتر بهرامی برای حفظ ،تجهیز و موفقیت دانشکده داروسازی ابراز امیدواری کرد که  تجارب وی به نحو مطلوب مورد استفاده قرار گیرد.