بارش شدید باران دراولین روز زمستان موجب اجرای برنامه گروه کوهنوردی دانشگاه در کوه فرخ شاد گردید.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله پراو پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 15/10/1391 در ستاد دانشگاه می باشد. علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثرتا تاریخ 09/10/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

با عنایت به اعلام وضیعت هواشناسی مبنی بر بارش رحمت الهی در منطقه غرب کشور که در اوایل وقت روز جمعه تاریخ 01/10/1391 موجب  بارش شدید باران در کرمانشاه گردید اجرای صعود  قله پراو به برنامه بعدی موکول گردید  داوطلبین حاضر به اسامی آقایان پُردلی،منتظریانی،داهیم، دکترمدرسی وخزایی جهت حفظ آمادگی بدنی  خود  در این هوای بارانی قله فرخ شاد را صعود نمودند  زمان پایان برنامه باهوایی لطیف وپاکیزه مواجه شدند که نمونه ای از آن به تصویر کشیده شد.لازم به ذکر است راننده مینی بوس این برنامه آقای فرهاد منصوری بود.

اجرای برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله پراو پس از اقامه نماز  صبح روز حمعه تاریخ 15/10/1391  در ستاد دانشگاه می باشد.

علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانندحداکثرتا تاریخ 09/10/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند