پژوهشگران برتر دانشگاه معرفی شدند.

پروفسور زهره رحیمی ، دکتر منصور رضایی ، دکتر فرهاد احمدی، دکتر اسد ویسی رایگانی و پروفسور علی مصطفایی عناوین اول تا پنجم پژوهشگران برتر دانشگاه را به دست آوردند.

به مناسبت هفته پژوهش مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه صبح روز دوشنبه یازدهم دیماه در سالن اجتماعات شهید حاج مسعود امیری دانشکده پزشکی کرمانشاه برپا گردید.

در این مراسم از تعداد 80 نفر از پژوهشگران تجلیل شد.

در بخش پژوهشگران اعضای هیات علمی علوم پایه ،  پروفسور زهره رحیمی  استاد بیوشیمی ، دکتر منصور رضایی استادیار آمار زیستی ، دکتر فرهاد احمدی استادیار شیمی تجزیه ، دکتر اسد ویسی رایگانی دانشیار بیوشیمی و پروفسور علی مصطفایی استاد ایمنولوژی عناوین اول تا پنجم پژوهشگران برتر دانشگاه را به دست آوردند.

در میان اعضای هیات علمی بالینی دانشگاه پروفسور جواد زرگوشی استاد ارولوژی ، دکتر سهیلا رشادت استادیار اطفال ، دکتر حبیب اله خزایی دانشیار روانپزشکی ، دکتر فریدون سبزی دانشیار جراحی قلب و عروق و دکتر مهرعلی رحیمی دانشیار داخلی - غدد رتیه های اول تا پنج پژوهشگران برتر را کسب نمودند.

در این مراسم که به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید پژوهشگران برتر از میان همکاران آموزشی ، گروه آزاد ، دانشجویی ، کارکنان غیر هیات علمی معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین روسای دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی که تعهدات پژوهشی را به انجام رسانده اند ، مسئولان  مجلاتی که موافقت اصولی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور شده اند ، مجلات موفق در کسب رتبه علمی پژوهشی شده اند و تعدادی از دست اندرکاران حوزه پژوهش مورد تقدیر قرار گرفتند.

اسامی کامل پژوهشگران برتر را دراین لینک مشاهده فرمایید.