قله سفیدپوش برف ویخ شیخ علی خان پراو در نیمه دی ماه 1391 توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی براحتی فتح گردید.

قله سفیدپوش برف ویخ شیخ علی خان پراو در نیمه دی ماه 1391  توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی براحتی فتح گردید.
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله شاودالان -کوه پراو پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 29/10/1391 در ستاد دانشگاه می باشدعلاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثرتا تاریخ 25/10/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

برابر هماهنگی صورت گرفته و اطلاع رسانی که از طریق سایت اعلام گردید داوطلبین این برنامه آقایان پُردلی،منتظریانی،داهیم،عبدی، محمدی، خزایی ، بهرامیان،کاکایی ورنجبر بودند که پس از اقامه نماز روز جمعه تاریخ 15/10/1391 از ساختمان شماره یک دانشگاه بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری به سمت کوهپایه کوه پراو حرکت نمودندو ساعت 40/06 به سمت کوه حرکت نمودند گروه های کوهنوردی در مسیر صعود به قله(راه تابستانی) رویت گردید مسیرراه  بصورت گروهی با لذت خاص پیموده می شد واز هوای پاکیزه کوهستان بهره می بردند در نهایت گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ساعت 15/11 قله 3400متری شیخ علی خان مملو از برف منجمدرا فتح نمود ومسیر بازگشت از شیب بیولوژی که برف پا نخورده داشت انتخاب شد و پایین آمدند طبق برنامه ساعت 00/15 سوار مینی بوس دانشگاه شدند وبه لطف خدا کوهپیمایی بدون مشکل به اتمام رسید و گروه کوهنوردی در صحت کامل به  ستاد دانشگاه رسیدند.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله شاودالان -کوه پراو پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 29/10/1391 در ستاد دانشگاه می باشد.علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانند حداکثرتا تاریخ 25/10/1391 با آقای بابک بهرامیان کارشناس شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

02

نمای خر سنگ که حوالی چشمه دوزه ری می باشدو آرایش ایستادن آقایان از سمت راست داهیم،کاکایی،عبدی،پُردلی،منتظریانی،خزایی،رنجبر، محمدی وبهرامیان می باشد.

03

این مکان به نام خسته نباشید اول نامگذاری شده است،که ابتدای راههای صعود تابستانی و زمستانی به پناهگاه می باشد.

04

قله شیخ علی خان پراو با ارتفاع 3405 متر که برخی کوهنوردان فاقد دستگاه ارتفاع سنج آنرا  3357متری می شناسند.

05

دور نمایی از محل خسته نباشید دوم(مسیر تابستانه)

01

عکس یادگاری گروه کوهنوردی دانشگاه در کنار چشمه دوزه ری با یکی از کوهنوردان قدیمی این دیار جناب آقای دکتر مردانپور