دکتر شکیبا : کارکنان عرصه سلامت باید در زمینه پدافند غیرعامل آموزش بینند.

نشست پدافند غیرعامل د رنظام سلامت صبح روز یکشنبه 17 دیماه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع) برگزار گردید.

در این نشست معاونت توسعه مدیریت و منابع با ذکر این نکته که پدافند غیرعامل حتی از پدافند عامل مهمتر است به شرح پاره ای از رخدادهای تاریخی پرداخت که در آن نقش پدافند غیرعامل بارزتر جلوه نموده است.

دکتر ابراهیم شکیبا همچنین با تفسیر آیاتی از قرآن مجید به جستجوی نشانه هایی که توصیه به آمادگی در مقابل تهاجم دشمنان می نماید پرداخت و گفت : در بسیاری از کشورها اقدامات مهمی در زمینه پدافند غیرعامل صورت گرفته و در کشور ما نیز این اقدامات آغاز گردیده و ما نیز باید خود را در زمینه دفاع از مردم در زمینه تهاجمات علیه سلامت مردم مجهز نماییم.

دبیر پدافند غیرعامل دانشگاه همچنین به برگزاری دوره های آموزشی و آگاهسازی همکاران اشاره کرد و از دانشگاهیان و دست اندرکاران سلامت مردم خواست در این زمینه به طور جدی تحقیق و توجه نمایند.

در این نشست همچنین معاون پدافند غیرعامل استانداری کرمانشاه به شرح مواردی از توجه به پدافند غیرعامل پرداخت و دکتر ناهید خادمی مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری ها در زمینه بیوتروریسم به ایراد سخن پرداخت.