آموزش ده رشته تخصصی در دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه

مظفری: در این دانشکده، هر دانشجو با حضور استاد ناظر، روزانه مشکلات دهان و دندان یک تا دو بیمار را رفع می کند.

دکتر 'حمید رضا مظفری' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانشکده در سال 88 راه اندازی شد و از آن زمان، علاوه بر جذب دانشجو به همنوطنان و بیماران نیز ارائه خدمت می کند.

وی با اشاره به آموزش 10 رشته تخصصی در این دانشکده، گفت: پاتولوژی، جراحی لثه، ارتودنسی، مشکلات دهان و دندان و ... از جمله رشته هایی است که هم اکنون در این دانشکده آموزش داده می شود.

مظفری افزود: در این دانشکده، هر دانشجو با حضور استاد ناظر، روزانه مشکلات دهان و دندان یک تا دو بیمار را رفع می کند.

وی عصبی کشی، پر کردن دندان، ارتودنسی، راست کردن دندان ها، جراحی، جرم گیری، گرفتن عکس و انجام رادیوگرافی و پاتولوژی را از جمله اقداماتی خواند که در این دانشکده کلینیکی به بیماران عرضه می شود.

مظفری گفت: تمامی خدمات دندانپزشکی این کلینیک با قیمت های بسیار پایین و با تعرفه های دولتی به همنوطنان ارائه می شود.

وی افزود: همچنین در این دانشکده یک بخش ویژه به رفع مشکلات دهان و دندان اطفال و کودکان اختصاص دارد.

گفتنی است ساعات کار این کلینیک همه روزه بجزء روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت هشت تا 14 است.

این دانشکده، در خیابان شریعتی و در مکان قبلی بیمارستان شهید بهشتی کرمانشاه قرار دارد.

۱۹ دی ۱۳۹۱ ۱۳:۱۳