طرح پایش بهداشتی و درمانی عشایر + گزارش تصویری

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه از اجرای طرح پایش بهداشتی و درمانی ویژه عشایر مستقر در شهرستان گیلانغرب با حضور 11 تیم پزشکی خبر داد.

طرح پایش بهداشتی و درمانی عشایر در گیلانغرب اجرا شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با اجرای این طرح ارایه خدمات درمانی و بهداشتی به یک هزار و 700 نفر از عشایر کوچ رو مستقر در مناطق گرمسیری این شهرستان بصورت رایگان انجام شد.

دکتر محمدرضا نیکبخت افزود: این طرح برای نخستین بار در سطح کشور صورت گرفت و 170 خانوار عشایری مناطق دورافتاده این شهرستان نیز از سوی 11 تیم پزشکی متشکل از پزشک و ماما از همه خدمات پزشکی رایگان برخوردار شدند.

دکترنیکبخت تصریح کرد: طرح پایش به ابتکار دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اجرا شد و در مدت دو روز (پنجشنبه و جمعه) بیماران خانوارهای عشایر معاینه شده و کسانی که نیاز به ادامه درمان داشتند به مراکز درمانی مرکز استان معرفی شدند.

وی اظهار کرد: بیش از 120 نوع از اقلام دارویی نیز به همراه اکیپ های پزشکی سیار بصورت رایگان در میان بیماران عشایر توزیع شد، ضمن اینکه همزمان مسایل بهداشتی عشایر از سوی کارشناسان بهداشت مورد بررسی قرار گرفت

8 .

۳۰ دی ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱