چهارمین همایش دانشجویان غرب کشور در کرمانشاه برگزار می گردد

دکتر خاتونی : در این همایش تعداد 25 مقاله به صورت سخنرانی و تعداد 150 مقاله به شکل پوستر ارائه می شود.

چهارمین همایش دانشجویان دانشگاههای غرب کشور روز پنجشنبه هفدهم اسفندماه در محل دانشکده پرستاری و مامایی برگزار می گردد.

رییس این همایش با اعلام خبر فوق گفت : در این همایش که با فراخوان از دانشگاه های سراسر کشور صورت گرفت  ، تعداد 25 مقاله به صورت سخنرانی و تعداد 150 مقاله به شکل پوستر ارائه می شود.

دکتر علیرضا خاتونی گفت : مقالات ارائه شده 90 درصد پژوهشی بوده و در رشته های مختلف حوزه پزشکی و پیراپزشکی انجام گرفته و حاصل تحقیقات دانشجویان و یا مشارکت دانشجویان و اعضای هیات علمی می باشد که ارائه دهندگان آن صرفا دانشجویان هستند.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی گفت : برگزار کننده این همایش کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که معمولا به صورت منطقه ای برگزار می گردد که در این دوره و باتوجه به استقبال دانشجویان ، ارائه دهندگان از دانشگاه های نقاط مختلف کشور می باشند.

این عضو هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی هدف از برگزاری این همایش را آگاه کردن محققان از نتایج فعالیتهای پژوهشی دیگران و نیز آشنایی آنان به منظور همکاری در فعالیتهای تحقیقاتی آتی و در گستره مورد علاقه دانشجویان است.