سیزدهمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه

در این جلسه از خیر نیک اندیش آقای کیومرث احمدی که یک باب خانه به مساحت 126 مترمربع خریداری و جهت استقرار پایگاه بهداشتی حکمت آباد به مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه واگذار نموده است تقدیر و تشکر بعمل آمد.

سیزدهمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه صبح امروزچهارشنبه 25/6/88رأس  ساعت 45/ 7صبح در محل سالن کنفرانس  دانشگاه علوم پزشکی برپا شد دراین جلسه که  اعضای مجمع خیرین سلامت استان حضور داشتند فعالیت یشتر تبلیغاتی وارتباط با مردم ومیزگرد و پخش مستمر کلیپ از طریق صدا وسیما ی کرمانشاه به منظور جذب منابع مالی ومشارکت های مردمی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. در این نشست دکتر صمد نوری زاد، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه،  گفت : مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه با شناسایی نیازهای بهداشتی، درمانی در سطح استان تلاش می کند فضای ویژه ای برای شکوفایی علاقه و گرایش های خیرخواهانه شهروندان ایجاد کند  وی ضمن تشریح اهداف خیرخواهانه این مجمع در کمک رسانی به بیماران نیازمند و تأمین امکانات پزشکی و درمانی، اظهار داشت : این مجمع برای برطرف کردن مشکلات و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی به همراهی و مساعدت همه شهروندان و خیرین سخاوتمند نیاز دارد. دکتر نوری زاد در این نشست با بیان اینکه خدمت رسانی به مردم درعرصه سلامت گسترده است گفت : به دلیل تعدد نیازهای بخش سلامت باید با تمام آحاد جامعه ارتباط برقرار کنیم. وی با اشاره به نقش تأثیر گذار خیرین سلامت در ارتقای ضریب سلامت و آهنگ زندگی درجامعه، افزود: برای رفع نیازهای به جا مانده سلامت به کمک خیرین نیازمند هستیم . در این جلسه از خیرنیک اندیش آقای کیومرث احمدی که یک باب خانه به مساحت 126 مترمربع با زیر بنای 110 مترمربع خریداری و جهت استقرار پایگاه بهداشتی حکمت آباد به مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه واگذار نموده است تقدیر وتشکر شد .در این نشست ضمن اشاره به پاره ای از نیازهای بخش سلامت به شرح ذیل، تصمیمات لازم اتخاذ گردید :

با توجه به مستهلک بودن تجهیزات واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی در استان کرمانشاه  ، با برآورد حدود پانصد هزار تومان برای هر خانه بهداشت و یک میلیون تومان جهت هر مرکز بهداشتی درمانی و مرکز آموزش بهورزی و ...

-سالیانه جهت بهبود استاندارد تجهیزات فنی و اداری ، بالغ بر پانصد میلیون تومان اعتبار مورد نیاز می باشد

- نیاز به احداث ساختمان جهت 80 باب خانه بهداشت

نیاز به احداث ساختمان جهت 40 باب مرکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری روستایی