دکتر الماسی و دکتر سبزی به مرتبه استادی دانشگاه ارتقا یافتند

برابر مصوبه هیات ممیزه دانشگاه ده عضو هیات علمی از استادیاری به دانشیاری ارتقا پیدا کردند.

دوازدهمین جلسه هیات ممیزه دانشگاه در روز یکشنبه بیستم اسفندماه در ستاد دانشگاه برزگرا گردید و با ارتقای علمی تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه موافقت گردید.

مسئول اجرایی و سرپرست دبیرخانه هیات اجرایی جذب هیات علمی با اعلام این خبر گفت : در نشست مذکور با ارتقای مرتبه علمی دکتر علی الماسی دکترای تخصصی بهداشت محیط و دکتر فریدون سبزی فوق تخصص جراحی قلب و عروق به کرسی استادی موافقت به عمل آمد.

احمد نادری در گفتگو با خبرنگار " وب دا " کرمانشاه افزود : همچنین به دنبال تصویب هیات ممیزه دانشگاه ، دکتر یزدان حمزوی دکترای تخصصی انگل شناسی ، دکتر مجتبی لیمویی دکترای تخصصی حشره شناسی ، دکتر فریبا منصوری فوق تخصص بیماری های ریه ، دکتر کیخسرو مردان پورفلوشیپ جراحی استخوان و مفاصل ، دکتر حسین کاووسی دارای دانشنامه تخصصی پوست ، دکتر فرید دانشگر فلوشیپ چشم پزشکی ، دکتر رضا اکرمی پور فوق تخصصی هماتولوژی و آنکولوژی اطفال ، دکتر میترا یاری دارای دانشنامه تخصصی بیهوشی ، دکتر فرحناز کشاورزی دارای دانشنامه تخصصی زنان و زایمان ودکتر علی ابراهیمی دارای دانشنامه تخصصی پوست به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا یافتند.