20 دستگاه آمبولانس به ناوگان خدمات رسانی استان اضافه شد

20 دستگاه آمبولانس پیشرفته به ناوگان  خدمات رسانی اورژانس 115 استان اضافه شد. دکتر محمدرضا نیکبخت در آستانه تعطیلات نوروز با اعلام این خبر اضفه کرد که برای آسایش هرچه بیشتر هموطنان در سفرهای نوروزی این آمبولانس ها به همراه دیگر دستگاه ها به خدمات رسانی در جاده های استان خواهند پرداخت. وی با اشاره به همت ستاد بحران استان برای تحویل این دستگاه ها در ابتدای تعطیلات از آغاز بکار بسیج نوروزی نیروهای امدادی و درمانی دانشگاه از اول اسفند خبر داد و افزود که خدمات رسانی بسیج نوروزی تا 15 فروردین ماه ادامه خواهد داشت. در راستای این طرح همچنین بطور مداوم مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی  در استان نظارت خواهد شد .

دکتر نیکبخت اضافه کرد که آزمایشگاه های استان در تمامن ایام تعطیل آماده همکاری با گمرکات نیروی انتظامی و دیگر نهادها برای بررسی صلاحیت و بهداشتی بودن مواد غذایی هستند.