حضور گسترده دانشگاهیان در مراسم بزرگداشت شهید مظلوم شیخ الاسلام

مراسم بزرگداشت شهید ماموستا محمد شیخ الاسلام نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری روز چهارشنبه با حضور مسوولان و اقشار مختلف مردم در مسجد آیت الله بروجردی کرمانشاه برگزار شد.

دراین مراسم تعدادی از روحانیون اهل سنت و تشیع کرمانشاه و کردستان در خصوص سجایای اخلاقی و علمی شهید ملا محمد شیخ الاسلام مطالبی بیان کرد.
این مجلس ترحیم به دعوت آیت‌الله مصطفی علما نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه کرمانشاه، آیت‌الله حسن ممدوحی نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری، مجید غفوری استاندار کرمانشاه ، آیت الله مرتضی نجومی از علمای برجسته استان و ماموستا محمدی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه و با حضور گسترده مردم و مسوولان برگزار شد.
مردم و مسوولان استان کرمانشاه در این مراسم ضمن محکوم کردن ترور این روحانی والامقام بر ادامه راه او تاکید کرده و خواستار برخورد شدید مسوولان با گروهکهای مزدور تروریستی شدند.
در این مراسم ریاست دانشگاه ، معاونان ، مسوولان ادارات و مراکز ، اعضای هیات علمی و تنی چند از همکاران حضور یافتند.
ماموستا شیخ‌الاسلام هفته گذشته توسط عوامل گروهکهای تروریستی وابسته به بیگانگان مورد حمله قرار گرفت و به شهادت رسید.