اولین جلسه کمیته آنفلوانزای نوع آ ظهر روز چهارشنبه اول مهر در ستاد دانشگاه تشکیل شد.

حاضران در جلسه پیشنهاد های خود را با تاکید بر تلاش مضاعف با توجه به فرارسیدن مهرماه ارائه نمودند.

در این نشست که معاونان دانشگاه و مدیران شبکه های بهداشت و درمان دارای پایانه مرزی ،مدیر گروه عفونی و کارشناسان گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و تنی چتد از مسوولان مراکز حضور داشتند  ، واحدهای مختلف گزارش هایی از عملکرد خود در رابطه با پیشگیری از این بیماری را ارائه نمودند. در ادامه این جلسه مشکلات پیش رو مطرح و راهکارهای لازم برای برون رفت از این مشکلات مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین حاضران در جلسه پیشنهاد های خود را در این زمینه و با تاکید بر تلاش مضاعف با توجه به فرارسیدن مهرماه ارائه و جمع بندی پیشنهادها صورت گرفت.