صبحانه سالم بخورید

به مناسبت هفته سلامت و در راستای اجرای مداخلات طرح سنجش سلامت کارکنان ادارات استان،جلسه آموزشی صبحانه سالم برگزار شد.

این نشست صبح روز دوشنبه مورخ بیست و چهارم فروردین در شرکت آب و فاضلاب استان با حضور 120نفر از کارکنان محترم این اداره برگزار گردید .

دراین جلسه جناب دکتر پاسدار متخصص محترم تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دکتر ویدا صنیعی کارشناس مسئول برنامه پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق معاونت بهداشتی دانشگاه، به ترتیب درخصوص اهمیت صبحانه سالم و پیشگیری از بیماریهای قلبی – عروقی با تأکید بر اهمیت کنترل فشارخون بالا و آشنایی با عوامل ایجادکننده فشارخون بالا و علائم و عوارض آن  توصیه های علمی و عملی لازم  را ارائه دادند.

صبحانه