مرحله دوم برنامه ارائه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر شهرستان گیلانغرب

جمعیت 1700 نفری عشایر شهرستان را به صورت رایگان برای بار دوم در فاصله سه ماهه مورد مراقبت وویزیت قرار دادند .

مرحله دوم برنامه ارائه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر شهرستان گیلانغرب با استفاده از نیروهای بومی شهرستان گیلانغرب ومساعدت ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وفرمانداری وادرات شهرستان در مدت سه روز برگزار گردید.

روزهای  26و27 و1392/1/28 عشایر شهرستان گیلانغرب با مساعدت وپشتیبانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی واستفاده از نیروهای محلی شامل پزشک ،ماما،وبهورز وهمراه داشتن دارو وتمام امکانات مراقبت اولیه خدمات بهداشتی درمانی را به صورت کامل دریافت نمودند.

در این برنامه جهت15منطقه عشایری شهرستان تیم های متشکل از پزشک , ماما و بهورز با همراه داشتن بیش از 120 قلم دارو ؛ واکسن و وسایل مامایی و بهداشت خانواده جمعیت 1700 نفری عشایر شهرستان را به صورت رایگان برای بار دوم در فاصله سه ماهه  مورد مراقبت وویزیت قرار دادند .

عکس ها را اینجا ببینید