رِئیس دانشگاه :کارکنان بایستی درسازمان دارای جایگاه ومنزلت خاص خودباشند

ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواستار توجه جدی مدیران به جایگاه والای کارکنان دانشگاه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : درجامعه هرکس شغلی راانتخاب فعالیت می کندوکارمندان هم باهرعضویتی ارئه خدمات به همنوعان را انتخاب و بااختصاص وقت وانرژی درراستای تامین نیازهای واقعی جامعه فعالیت می نمایند ، لذامدیران ومسئولان بایستی باقدرشناسی اززحمات ونیات خیر کارکنان سعی کنندبابرآورده ساختن مطالبات قانونی آنهابه جایگاه ومنزلت اجتماعی شان اهمیت دهند.

دکتر نیکبخت گفت :نفس وجودی سازمانها وخدماتی که برای آنها تعریف شده است برآورده ساختن نیازهای جامعه است ومسئولان ومدیران بایستی بابرنامه ریزی وبهره گیری از توان وتجربه کارکنان بتواننددرخصوص مهیا ساختن امکانات وتجهیزات لازم برای ارئه یک خدمت باکیفیت موفق عمل نمایند.

وی افزود:برنامه ریزی برای خدمات باکیفیت باهزینه کمتروباتوجه به اعتبارات موجود نیاز به برنامه ریزی ومشورت وخردجمعی دارد که بایستی بدان توجه نمود ارئه خدمات مشابه درزمان ثروت واعتباربالا وزمانی که محدودیت اعتباری وجوددارد تنها از مدیرانی بر می آید که آینده نگر نکته سنج ونیازمندیها راشناسایی وبرای حل مشکلات برنامه ریزی کرده باشیم.

وی افزود مردم به دانشگاه امید دارند که سلامتی آنها تامین شود و این حقی است که قانون به آنها داده است و ما وظیفه داریم که به این مهم برسیم.

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۵۰