4 عمل اصلی در تمام بیمارستان های استان انجام می شود

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از انجام تمام عمل های اصلی پزشکی در بیمارستان های استان خبر داد.

4 عمل اصلی در تمام بیمارستان های استان انجام می شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با اشاره به انجام عمل های جراحی، داخلی، زنان و اطفال در تمام بیمارستان های استان از وجود بیش از2600 تخت بیمارستانی در استان خبر داد.

دکتر ابراهیم شکیبا درگفتگو با خبرگزاری " وب دا " کرمانشاه همچنین از افزایش تخت های مراقبت های ویژه در بیمارستان ها به 298 تخت خبر داد و افزود : زمینه فعالیت متخصصین رشته های مختلف در شهرستان های استان نیز فراهم آمده است.

وی با اشاره به پروژه های در حال احداث دانشگاه به مرکز سوختگی غرب کشور اشاره کرد و گفت : قرار است این مرکز در 3 سال آینده با 50 تخت شروع به کار نماید.

دکتر شکیبا گفت : همچنین بیمارستان 540 تختخوابی نیز که با برنامه ای 5 ساله قرار است آماده خدمت رسانی به بخش درمان کشور شود، سهم عمده ای در افزایش بهره مندی مردم غرب کشور از امکانات درمانی خواهد داشت.

دکتر شکیبا درخصوص  کلینیک مادر و کودک گفت :  عملیات احداث این مرکز نیز جنب ساختمان ستاد دانشگاه آغاز شده است و امید است با اختصاص اعتبارات لازم هرچه زودتر به بهره برداری برسد.