دکتر نیکبخت : برای تکمیل بیمارستان صحنه 30 میلیارد ریال اعتبار لازم است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: عملیات ساخت این بیمارستان از ۲ سال گذشته به دلیل کمبود اعتبار برای ساخت، متوقف شده است.

استاندار کرمانشاه و رییس دانشگاه علوم پزشکی نهم خردادماه از شهرستان صحنه بازدید کردند.

در این دیدار که مدیران شهرستان از جمله فرماندار ،مدیران بهداشت و درمان شهرستان صحنه ،امام جمعه و نماینده شهرستان در مجلس نیز ایشان را همراهی نمودند ،هیئت مذکور ابتدا پروژه سد سازی قشلاق را افتتاح نمودند و آقای استاندار در ادامه بازدیدهای خود در سفر کاری یک‌روزه به شهرستان صحنه از بیمارستان در حال احداث “محمد حسین معاون ” بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:  عملیات ساخت این بیمارستان از ۲ سال گذشته به دلیل کمبود اعتبار برای ساخت، متوقف شده است.
دکتر نیکبخت افزود: این بیمارستان دارای پیشرفتی ۷۵ درصدی است که  تکمیل آن ۳ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
در ادامه ساختمان مسکونی متخصصین این بیمارستان نیز افتتاح گردید

استاندار کرمانشاه با حضور در نشست شورای اداری شهرستان صحنه به سفر خود در این شهرستان پایان داد.