پذیرش مقاله ی مروری پژوهشگر دانشگاه در معتبرترین ژورنال علوم شیمی جهان

مقاله ی مروری دکتر محسن شهلایی استادیارگروه شیمی دارویی در معتبرترین ژورنال علوم شیمی و دارویی جهان با ضریب تاثیر چهل و یک ممیز دویست و نود و هشت پذیرش شده است.

پذیرش مقاله ی مروری دکتر محسن شهلایی استادیارگروه شیمی دارویی در معتبرترین ژورنال علوم شیمی جهان.

مقاله دکتر محسن شهلایی با عنوان " روش های انتخاب توصیف کننده ها در مطالعات QSAR  با عنوان انگلیسیdescriptor selection methods in QSAR studies: a review study موفق به دریافت پذیرش از مجله ی Chemical Reviews با ضریب تاثیر چهل و یک ممیز دویست و نود و هشت شده است.

عضو هیات علمی دانشکده داروسازی کرمانشاه در این مقاله مروری ، به بررسی روش ها و الگوریتم هایی که با استفاده از آنها به صورت بهینه توصیف کننده های موثر روی روابط ساختار اثر ترکیبات دارویی انتخاب می شوند، پرداخته است.

گفتنی است نشریه مذکور  بالاترین ژورنال از نظر ضریب تاثیر در علوم شیمی و داروسازی بوده است.

درضمن خود نشریه از این پژوهشگر جهت نوشتن مقاله دعوت نموده و این مقاله به تایید ده داور این مجله نیز رسیده است.